ЗЛАТИБОР

HOTEL ALBI 4* – ЗЛАТИБОР

МЕСТОПОЛОЖБА: Хотел Алиби – Хотелот е сместен на главнот шеталиште во Златибор на 8 км...

Понуда Види повеќе
ЗЛАТИБОР

HOTEL MONA 4* – ЗЛАТИБОР

МЕСТОПОЛОЖБА: Хотел Мона се наоѓа во срцето на Златибор, така што неговата поставеност е во...

Понуда Види повеќе
ЗЛАТИБОР

HOTEL BUKET 4* – ЗЛАТИБОР

МЕСТОПОЛОЖБА: хотелот е лоциран во најмирниот дел на Златибор, помеѓу шума и блискиот туристички центарр на...

Понуда Види повеќе
ЗЛАТИБОР

HOTEL PALISAD 4* – ЗЛАТИБОР

МЕСТОПОЛОЖБА: сместен во најубавиот дел на Златибор веќе четири децении на своите гости им овозможува...

Понуда Види повеќе
ЗЛАТИБОР

HOTEL IRIS 4* – ЗЛАТИБОР

МЕСТОПОЛОЖБА: хотел Ирис се наоѓа во "срцето" на Златибор, во непосредна близина на црквата и...

Понуда Види повеќе