ГРЦИЈА

ВИЛА КОРАЛИ – ЛАГАНАС

КАПАЦИТЕТ:  апп 1/2, 1/3, 1/4 Закинтос – Тука се одморале Аполон и Артемида. Биле маѓепсани...

8% Discount
239€219€ Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА КРИСТИНА – ЛАГАНАС

КАПАЦИТЕТ:  соби 1/2, 1/3,  Закинтос – Тука се одморале Аполон и Артемида. Биле маѓепсани од...

8% Discount
239€219€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила MARINOS – ЛАГАНАС / ЗАКИНТОС

КАПАЦИТЕТ: 1/3, 1/2 , 50 метри од плажа. -15% попуст за резервација и уплата до...

15% Discount
139€118€ Види повеќе