ВЕЛИГДЕН

ПРАГА (Карлови Вари – Дрезден – Виена) за ВЕЛИГДЕН / 3НП / само 155€ до 22.02.2020

Термин: 06.03.2020 Прага – европска метропола на културата, главен град на Чешка, златен град, град...

11% Discount
175€155€ Види повеќе
ВЕЛИГДЕН

Фиренца – Чинкве Тере за ВЕЛИГДЕН / 3НП / САМО 189€ до 22.02.2020

Термин: 16.04-21.04.2020. Посетете ги најубавите градови на романтичната Тоскана... Доживејте ги ремек делата на Микеланџело,...

9% Discount
209€189€ Види повеќе
ВЕЛИГДЕН

АЗУРЕН БРЕГ ЗА ВЕЛИГДЕН / 6 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА / САМО 199€

Термин: 16.04-21.04.2020 Ве водиме на незаборавно патување со колоритни предели и неверојатно убави градови... Не...

13% Discount
229€199€ Види повеќе
ВЕЛИГДЕН

ВЕНЕЦИЈА (Фиренца, Верона, Сирмионе) за ВЕЛИГДЕН / 5 ДЕНА / 2 НП / САМО 129€ до 22.02.2020

Термин: 17.04-21.04.2020 Венеција - Господарка на Јадранот... чудесен град на вода со повеќе од 400...

13% Discount
149€129€ Види повеќе
ВЕЛИГДЕН

Милано (Џенова-Лугано-Комо-Верона) за ВЕЛИГДЕН / 3 НП / САМО 189€ до 22.02.2020

Термин: 16.04-21.04.2020 „Северниот Бисер“ на Италија како го нарекуваат Милано, со бурна историја и стари...

9% Discount
209€189€ Види повеќе