АЛБАНИЈА

ВИЛА ВИОР – ВАЛОНА

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/3+1 Вилата “ Виор “ се наоѓа во градот Валона, на Јадранско Море...

Понуда Види повеќе
АЛБАНИЈА

ВИЛА РИДАЛ – ВАЛОНА

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/2, 1/3,1/4   апп. 1/4 Вила Ридал се наоѓа на само 200 м ....

Понуда Види повеќе
АЛБАНИЈА

ВИЛА КАМЕЛИЈА – ВАЛОНА

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/2, 1/3 ВИЛА КАМЕЛИЈА располага со 1/2 и 1/3  студиасо комплетно опременa кујна, купатило, балкон,ТВ и WIFI.  Се наоѓаат на...

Понуда Види повеќе