ГРЦИЈА

Вила TORONI APARTMENTS – ТОРОНИ / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/2+1 апп. сама плажа. Торони се наоѓа во југоисточниот дел од вториот крак на полуостровот...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

АПАРТХОТЕЛ FAY- ТОРОНИ / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/3 стд. 1/4 стд. на плажа  10% ПОПУСТ ЗА УПЛАТА ДО 31.12.2019 АКЦИСКИТЕ...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

СТУДИО NINA – ТОРОНИ / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/3 стд. 1/4+1,  на плажа  10% ПОПУСТ ЗА УПЛАТА ДО 31.12.2019 АКЦИСКИТЕ ПОПУСТИ...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Апартмани ANA SAKIS – ТОРОНИ

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/2+1 СТУДИО, 20 метри од плажа. Куќа АНА САКИС е лоцирана на 20 метри...

Понуда Види повеќе