ВРАХОС

Хотел – MIRTO 3* – Врахос / Касандра

КАПАЦИТЕТ:  -15% попуст за резервација и уплата до 31.01.2019 EB (First Minute) -10% попуст за...

10% Discount
139€125€ Види повеќе
ВРАХОС

Вила GEORGE – НИДРИ / ЛЕФКАДА

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3 СТУДИО, 100 метри од плажа. -25% попуст за резервација и уплата до 31.12.2018...

15% Discount
139€118€ Види повеќе
ВРАХОС

Вила IRINI – ВРАХОС

КАПАЦИТЕТ: 1/4+1 СТУДИО, 2/4+1 АПП, на самата плажа. -10% попуст за резервација и уплата до 19.12.2018...

5% Discount
179€170€ Види повеќе
ВРАХОС

Вила MIRTO HOTEL 3* – ВРАХОС

КАПАЦИТЕТ: 1/2 СОБА,  на прв ред од плажа. -15% попуст за резервација и уплата до 31.01.2019...

15% Discount
109€92€ Види повеќе
ВРАХОС

WHITE SANDS BEACH / ВРАХОС / ЈОНСКО МОРЕ

КАПАЦИТЕТ: 1/3, 1/3+1 СТУДИО, на самата плажа. -10% попуст за резервација и уплата до 21.12.2018 EB...

5% Discount
139€132€ Види повеќе
ВРАХОС

Вила JK BEACH HOUSE – ВРАХОС

КАПАЦИТЕТ: ВИЛА СО 3 СПАЛНИ, на сама плажа, -20% попуст за резервација и уплата до 31.01.2019...

20% Discount
289€231€ Види повеќе
ВРАХОС

Вила LUKAS – ВРАХОС

КАПАЦИТЕТ: -15% попуст за резервација и уплата до 31.01.2019 EB (First Minute) -12% попуст за...

15% Discount
149€126€ Види повеќе
ВРАХОС

Вила PELAGOS – ВРАХОС

КАПАЦИТЕТ: 1/2 СТУДИО, на 30м од плажа. -15% попуст за резервација и уплата до 31.12.2018 EB...

10% Discount
190€171€ Види повеќе
ВРАХОС

Вила SAVASH – ВРАХОС

КАПАЦИТЕТ: ВИЛА СО 3 СПАЛНИ, на 40м од плажа. -7% попуст за резервација и уплата до...

5% Discount
239€227€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила ИРИНИ / ВРАХОС

Вила Ирини се наоѓа на самата плажа и нуди сѐ што може апартманското сместување да понуди....

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Хотел MIRTO 3* / ВРАХОС

Хотел Мирто 3* се наоѓа на прв ред од плажа, на 20м далечина. Самиот хотел има...

Понуда Види повеќе