ГРЦИЈА

ХОТЕЛ FLORA – ТОРОНИ

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/3    апп. 1/2+1/2    НА ПЛАЖА Торони се наоѓа во југоисточниот дел од вториот...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

АПАРТХОТЕЛ SAKIS FAY- ТОРОНИ

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/3 стд. 1/5   -5% попуст за уплата до 15.03.2019   НА ПЛАЖА Торони на југоисточниот...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

СТУДИО NINA – ТОРОНИ

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/3 стд. 1/5  на плажа Торони се наоѓа во југоисточниот дел од вториот крак...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Апартмани ANA SAKIS – ТОРОНИ

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/2+1 СТУДИО, 20 метри од плажа. -10% за резервација со комплетна уплата до 19.01.2018...

10% Discount
180€162€ Види повеќе