ГРЦИЈА

Вила PANAGIOTA – САРТИ

КАПАЦИТЕТ: 1/3, 1/4 СТУДИО, на околу 100м до плажа. -12% попуст за резервација и уплата до...

12% Discount
129€113€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила ПАНАЈОТА / САРТИ – СИТОНИЈА

Вила Панајота се наоѓа во новиот дел на Сарти, каде водата е најплитка и е...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Студија / апартмани AVRA – САРТИ

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3 СТУДИО, 1/4 АПП, 50м од плажа. -15% за резервација со комплетна уплата до...

15% Discount
195€165€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Хотел SARTI BEACH – САРТИ

КАПАЦИТЕТ: 1/3 СТД, 1/4 АПП, 1/4 ДУПЛЕКС, прв ред на плажа. -15% за резервација со комплетна...

15% Discount
215€182€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Куќа PAPUS – САРТИ

КАПАЦИТЕТ: 1/3 СТУДИО, 1/4 ДУПЛЕКС, 50м од море. -10% за резервација со комплетна уплата до...

15% Discount
215€182€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Куќа PANORAMA – САРТИ

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3 СТУДИО, 1/4, 1/5 АПП, на плажа. -10% за резервација со комплетна уплата...

10% Discount
200€180€ Види повеќе