ГРЦИЈА

ВИЛА AGAPI – ПОЛИХРОНО

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/2, 1/3, 1/4   апп.1/4 Вила Агапи се наоѓа не далеку од центарот на...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА FULIS – ПОЛИХРОНО

КАПАЦИТЕТ: 1/3+1   на плажа -5% попуст за упати до 15.03.2019 Вила ФУЛИС се наоѓа на влаезот во...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА STAVROS – ПОЛИХРОНО

КАПАЦИТЕТ: 1/4 AПАРТМАНИ , 300 м од плажа. Вила Ставрос се наоѓа во Полихроно –...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ХРИСТИНА – ПОЛИХРОНО

Капацитет: 1/2 стд. Тиркизно море, бели песочни плажи и традиционална грчка кујна Мирно и фамилијарно...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ЕЛЕНИ – ПОЛИХРОНО

Капацитет: 1/2, 1/3 стд. Тиркизно море, бели песочни плажи и традиционална грчка кујна Мирно и...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ERODIOS – ПОЛИХРОНО

КАПАЦИТЕТ: 2/2+2 дуплекс Вила Еродиос е лоцирана во мирниот дел на Полихроно на 30м од плажа. Располага со...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила Анастасија – Полихроно

КАПАЦИТЕТ: 1/2+2 апп. Вила Анастасија e нов објект во нашата понуда Лето 2019 Грција. Вилата е лоцирана на 80м...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила PALMA – ПОЛИХРОНО

Капацитет: 1/3; 1/3+1 стд, 1/5 апп Вила ПАЛМА се наоѓа на пешачката зона во центарот...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила GALLERY – ПОЛИХРОНО

КАПАЦИТЕТ: 1/3+1 мезонет, 1/6 дуплекс. Име на вила ноќи Gallery - ПОЛИХРОНО тип на сместѕвање...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила TERA – ПОЛИХРОНО

КАПАЦИТЕТ: 1/3+1 стд. Име на вила ноќи Tera - ПОЛИХРОНО тип на сместѕвање studio до...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила LOLAS – ПОЛИХРОНО

КАПАЦИТЕТ: 1/4 апп. Име на вила ноќи Lolas - ПОЛИХРОНО тип на сместување apart. до...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Апартмани LITHOS – ПОЛИХРОНО

КАПАЦИТЕТ: 1/3+1 АПП, 50М од плажа.  Литос апартманите се наоѓаат во центарот на Полихроно, на...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила DORI – ПОЛИХРОНО

КАПАЦИТЕТ: 1/3+1 стд. Име на вила ноќи Dori - ПОЛИХРОНО тип на сместување studio до...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила MAGDA – ПОЛИХРОНО

КАПАЦИТЕТ: 1/4 апп. Име на вила ноќи Magda - ПОЛИХРОНО тип на сместѕвање apart. до...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила SCALOS – ПОЛИХРОНО

КАПАЦИТЕТ: 1/4 апп. Име на вила ноќи Scalos - ПОЛИХРОНО тип на сместување app до...

Понуда Види повеќе