ГРЦИЈА

ВИЛА DIMITRA – НИКИТИ

КАПАЦИТЕТ: 1/2 +1/1, 1/2 +1/1+1 AПАРТМАНИ , 250 м од плажа. НИКИТИ туристичкото место на западната страна...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ХОТЕЛ КOVIOU – PARADISE STUDIOS – НИКИТИ

Капацитет: 1/3 стд. www.koviouholidayvillage.com Paradise studios (дел од хотелот Koviou Holiday Village) се наоѓа на...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила Никити Беј – Никити

КАПАЦИТЕТ: 1/2+1 и 1/2+2 стд. Вилата „Никити Беј“ се наоѓа во Никити на околу 200...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

VILA NIKITI BEJ – НИКИТИ

КАПАЦИТЕТ: 4 ЛИЦА ВО СТУДИО, 200 метри од плажа. -20% за резервации со комплетни уплати до...

15% Discount
120€102€ Види повеќе