ГРЦИЈА

ВИЛА STAVROS – НЕА КАЛИКРАТИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/2+1, 1/3+1 стд.  200 м. 5% ПОПУСТ ЗА УПЛАТА ДО 15.03.2019 Неа Каликратија е град...

Понуда Види повеќе
АТОС

Хотел TAKIS & MARIA – JERISOS

КАПАЦИТЕТ: 1/2 СОБА -15% за резервација со комплетна уплата до 19.01.2019 EB (First Minute) Хотел...

15% Discount
165€140€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила EVI 2 – НЕА КАЛИКРАТИЈА – 10 ноќевања

КАПАЦИТЕТ: 1/3 СТУДИО, 1/4+1 АПП, 120м од морето. -7% за резервации со комплетни уплати до...

15% Discount
200€170€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила EVI 1 – НЕА КАЛИКРАТИЈА – 10 ноќевања

КАПАЦИТЕТ: 1/3, 1/4+1 АПП,  на само 120 метри од море. -7% за резервации со комплетни...

15% Discount
150€127€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Куќа DORA LUX – НЕА КАЛИКРАТИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/3+1 , 1/3+2 мезонета, 250 м од плажа. -10% за резервации со комплетни уплати до...

15% Discount
230€195€ Види повеќе