ГРЦИЈА

ВИЛА VULA – НЕА ФЛОГИТА / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: апп. 3+2 -20% за резервација и целосна уплата до 01.01.2020 EB (First Minute) -15%...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ZORBAS – НЕА ФЛОГИТА / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: апп.  2+2,  дуплекс апп. 4+2 -15% за резервација и целосна уплата до 01.01.2020 EB...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА MIHALIS – НЕА ФЛОГИТА / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/3 апп. 1/3+1/3 дуплекс.  50м. од плажа 10% ПОПУСТ ЗА УПЛАТА ДО 31.12.2019  НЕА...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила BOUZALIS – НЕА ФЛОГИТА – 10 ноќевања / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/3, 1/4 АПП, 1/6, 1/8 ДУПЛЕКС, на првата линија од море. -15% за резервации...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Куќа MINAS – НЕА ФЛОГИТА

КАПАЦИТЕТ: 1/4+1 дуплекc, 100 м од море.    Куќа MINAS е лоцирана кон крајот на Неа Флогита,...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Куќа HARIS – НЕА ФЛОГИТА

КАПАЦИТЕТ: 1/3 студио, 1/4, 1/5 апп, прва линија од море. Куќа ХАРИС е лоцирана централно во...

Понуда Види повеќе