ГРЦИЈА

Вила MARGARITA – KAНАЛИ

КАПАЦИТЕТ: 1/3, 1/4 СТУДИО, 2/4+1 АПП, на 50 метри од плажа. -20% попуст за резервација и...

20% Discount
109€87€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила VIOLETA – KAНАЛИ

КАПАЦИТЕТ: 1/3 СТУДИО, 2/4 АПП, на 250м од плажа. -20% попуст за резервација и уплата до...

20% Discount
109€87€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила ALPHA IONIO – КАНАЛИ

КАПАЦИТЕТ: 2/4 АПП,  на  250 метри од плажа. -15% попуст за резервација и уплата до...

15% Discount
149€126€ Види повеќе