ГРЦИЈА

ВИЛА KOSTAS – КАЛИТЕА

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/4 Вила “Kostas”, се наоѓа во центар на Калитеа на самиот булевар над плажата...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ELIZABETH – КАЛИТЕА

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/4 Вила “Elizabeth”, се наоѓа во центарот на Калитеа односно на прва пешачка зона и...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА THEANO- КАЛИТЕА

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/3   дуплекс апп. 3+2 Вила “Theano”, се наоѓа во строгиот центар на Калитеа...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА CENTER – КАЛИТЕА

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/2 Вила Центар се наоѓа во центарот на Калитеа, на самото шеталиште. Добрата локација...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА JOANA – КАЛИТЕА

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/2, 1/3 Вила Јоана или поранешно - Студио "Stavros" се наоѓа наспроти хотелот...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА MYTHOS -КАЛИТЕА

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/2, 1/3, 1/4   апп.1/4 Комплетно нов објект со капацитет од 20-тина соби распоредени...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА GALINI – КАЛИТЕА

КАПАЦИТЕТ: 1/2+1 стд. 1/3+1 стд.  на плажа Вилата ГАЛИНИ се наоѓа на сама плажа.Располага со сопствена плажа,...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ATLANTIC – КАЛИТЕА

КАПАЦИТЕТ: 1/3+1 -10% попуст за уплата до 15.03.2019   5 МИНУТИ ОД ПЛАЖА Вилата АТЛАНТИК се наоѓа во...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Хотел – MAYA BAY 3* – Калитеа / Касандра

КАПАЦИТЕТ: 5 минута од плажа. -20% попуст за резервација и уплата до 25.12.2018 EB (First Minute)...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила JANIS – КАЛИТЕА

КАПАЦИТЕТ: 1/3 СОБА, на 200м од плажата. -20% попуст за резервација и уплата до 31.01.2019...

20% Discount
139€111€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила AMMOS – КАЛИТЕА

КАПАЦИТЕТ: 1/3, 1/4, 1/6 СТУДИО -20% попуст за резервација и уплата до 31.01.2019 EB (First...

20% Discount
99€79€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила TEA – КАЛИТЕА

КАПАЦИТЕТ: 2+1, 1/3+1 СТУДИО, на 200м од плажата. -15% попуст за резервација и уплата до...

15% Discount
129€109€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила POSEIDON – КАЛИТЕА

КАПАЦИТЕТ: 1/3, 1/4 СТУДИО, на сама плажа. -7% за резервации и уплати до 19.12.2018 EB (First...

7% Discount
339€315€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила POPIS – КАЛИТЕА

КАПАЦИТЕТ: 2/1 СТУДИО, на 200м од плажа. -15% попуст за резервација и уплата до 31.01.2019...

15% Discount
139€118€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила MEROPI – КАЛИТЕА

КАПАЦИТЕТ: 3/1 СТУДИО, на 200м од плажата. -20% попуст за резервација и уплата до 30.01.2019...

15% Discount
138€117€ Види повеќе