АТОС

СТУДИО PERIKLE – ЈЕРИСОС / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/3+1/1 апп. 1/3+1/2 дуплекс,  на плажа  7% ПОПУСТ ЗА УПЛАТА ДО 31.12.2019 АКЦИСКИТЕ...

Понуда Види повеќе
АТОС

ВИЛА KLEOPATRA – ЈЕРИСОС / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/2+1/2.   на плажа АКЦИСКИТЕ ПОПУСТИ НЕ ВАЖАТ ЗА СМЕНИТЕ СО ЅВЕЗДИЧКА (*)   ЈЕРИСОС...

Понуда Види повеќе