ГЕРАКИНИ

Хотел CORAL BLUE – Геракини / Ситонија

КАПАЦИТЕТ: DBL, BUNGALOW, FAMILY BUNK BED, на самата плажа. -20% за резервација и целосна уплата...

Понуда Види повеќе