ГРЦИЈА

DIONISOS APARTMENTS – ДИОНИСИОС / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/2 И 1/2+1 СТУДИО, 1/3+1 АПП, 50 м од море. -7% за сезонски цени...

Понуда Види повеќе