АФИТОС

Вила VRAHOS – AФИТОС

КАПАЦИТЕТ:  1/2, 1/3 СТУДИО, на 8 минути пешачење до плажа. -20% попуст за резервација и уплата...

15% Discount
350€297€ Види повеќе
АФИТОС

Куќа GALANIS – АФИТОС

КАПАЦИТЕТ: 1/2+1 СТУДИО, прва линија до море. -10% за резервации со комплетни уплати до 19.01.2019...

10% Discount
340€306€ Види повеќе
АФИТОС

Куќа YANNIS – АФИТОС

КАПАЦИТЕТ: 1/2 АПП, 600 м од море. -15% за резервации со комплетни уплати до 19.01.2019...

15% Discount
320€272€ Види повеќе