ГРЦИЈА

ВИЛА NIKOS (Кукунариес) – СКИЈАТОС / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ:  стд. 1/2 , стд. 1/3 , стд. 1/4 , софита. 1/2+1/4 , софита 1/2+1/3...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА PASCALIS – СКИЈАТОС / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ:  стд. 1/3+1 ЗА ВИСТИНСКИТЕ СОНУВАЧИ НА УБАВИНАТА Вила Паскалис Трулос 10 %  ПОПУСТ ЗА...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Куќа VASILIS – СКИЈАТОС / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3, 1/4 СТУДИО, АПП, ДУПЛЕКС -20% за уплати до 07.12.2019 EB (First Minute)...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Куќа SUNRISE – СКИЈАТОС / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3, 1/4 СТУДИО, АПП, ДУПЛЕКС -15% за термините  во јули и август Уплати...

Понуда Види повеќе