ГРЦИЈА

ХОТЕЛ KOVIOU HOLIDAY VILLAGE 3* – НИКИТИ

КАПАЦИТЕТ:  1/3+1 HB. Хотелот се наоѓа во срцето на Ситонија на 5Km од Никити и...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ХОТЕЛ GOLDEN BEACH – МЕТАМОРФОЗИС

КАПАЦИТЕТ: АЛЛИНЦ. Хотелот "Golden beach" е лоциран на 20 метри од плажа во Метаморфозис. Хотелот располага со...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА PARTHENON – НЕОС МАРМАРАС

КАПАЦИТЕТ: стд.  1/2, 1/3, 1/3+1 Вила “Parthenon” се наоѓа во Неос Мармарас, во непосредна близина над пристаништето, нa oколу 50m oд...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ХОТЕЛ FLORA – ТОРОНИ

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/3    апп. 1/2+1/2    НА ПЛАЖА Торони се наоѓа во југоисточниот дел од вториот...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

АПАРТХОТЕЛ SAKIS FAY- ТОРОНИ

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/3 стд. 1/5   -5% попуст за уплата до 15.03.2019   НА ПЛАЖА Торони на југоисточниот...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

СТУДИО NINA – ТОРОНИ

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/3 стд. 1/5  на плажа Торони се наоѓа во југоисточниот дел од вториот крак...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА AGAPI – НЕА МАРМАРАС

КАПАЦИТЕТ: 1/2 стд. 1/3 стд. 1/2+1/2 стд. 1/3 апп. 1/3+1/2 апп. 1/2+1/2+1 дуплекс. -5% попуст...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА DIMITRA – НИКИТИ

КАПАЦИТЕТ: 1/2 +1/1, 1/2 +1/1+1 AПАРТМАНИ , 250 м од плажа. НИКИТИ туристичкото место на западната страна...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ХОТЕЛ КOVIOU – PARADISE STUDIOS – НИКИТИ

Капацитет: 1/3 стд. www.koviouholidayvillage.com Paradise studios (дел од хотелот Koviou Holiday Village) се наоѓа на...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила Никити Беј – Никити

КАПАЦИТЕТ: 1/2+1 и 1/2+2 стд. Вилата „Никити Беј“ се наоѓа во Никити на околу 200...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Хотел GOLDEN BEACH 3* – МЕТАМОРФОЗИ

Капацитет: 1/2+1 соби Хотелот ГОЛДЕН БИЧ е лоциран на 20 метри од плажата во Метаморфозис....

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила LINA – МЕТАМОРФОЗИ

Капацитет: 1/3 стд, 1/4 стд, 1/4 апп (град, море) Метаморфозис е место целосно опкружено со...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ХОТЕЛ КOVIOU HOLIDAY VILLAGE – НИКИТИ

Капацитет: 1/3+1 стандард. www.koviouholidayvillage.com Хотелот се наоѓа во срцето на Ситониа на 5км. од Никити...

Понуда Види повеќе
ГЕРАКИНИ

Хотел CORAL BLUE – Геракини / Ситонија

КАПАЦИТЕТ: DBL, BUNGALOW, FAMILY BUNK BED, на самата плажа. -20% за резервација и целосна уплата...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила PANAGIOTA – САРТИ

КАПАЦИТЕТ: 1/3, 1/4 СТУДИО, на околу 100м до плажа. -12% попуст за резервација и уплата до...

12% Discount
129€113€ Види повеќе