ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила PANAGIOTA – САРТИ

Вила Панајота се наоѓа во новиот дел на Сарти, каде водата е најплитка и е...

71€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА AVRA – САРТИ

Вила АВРА се наоѓа во стариот дел на Сарти. Оддалечена е околу 50 метри од плажа...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА PAPUS – САРТИ

ВИЛА ПАПУС е лоцирана во стариот дел на Сарти, на околу 50 метри од песочната...

89€ Види повеќе