5 Days ПАТУВАЊА ВО РУСИЈА
5 days

ВО МОСКВА И ПЕТЕРБУРГ ЗА ВЕЛИГДЕН

ВОЛШЕПСТВАТА НА ДВЕТЕ ЧУДЕСНИ ПРЕСТОЛНИНИ НА ЦАРСКАТА РУСИЈА ТРГНУВАЊЕ НА 17.04.2020 / ВРАЌАЊЕ НА 21.04.2020...

844€ Види повеќе
ПАТУВАЊА

ДОКУМЕНТИ ЗА РУСКА ВИЗА

ДОКУМЕНТИ ПОТРЕБНИ ЗА ДОБИВАЊЕ НА ВИЗА ЗА ПАТУВАЊЕ И ПРЕСТОЈ ВО РУСКА ФЕДЕРАЦИЈА   За...

Понуда Види повеќе