8-ми Декември

ВРЊАЧКА БАЊА / 2 НОЌИ / 119€ / АВТОБУС / 8 ми МАРТ

Врњачка бања позната по своите лековити извори со причина е кралица на бањскиот туризам. Со...

119€ Види повеќе
11-ти Октомври

ИСТАНБУЛ / 3 НОЌИ / 239€ / АВИОН / 8 ми МАРТ

ИСТАНБУЛ претставува природна врата помеѓу Европа и Азија, кој со својата раскошна култура никогаш не престанува...

239€ Види повеќе
8-ми Март

ОХРИД / 2 НОЌИ / 4.400 ДЕНАРИ/ АВТОБУС / 8 ми МАРТ

Охрид - град во југозападниот дел на Македонија, на североисточното крајбрежје на Охридското Езеро, кое...

Понуда Види повеќе
8-ми Декември

БЕЛГРАД И НОВИ САД / 2 НОЌИ / 79€ / АВТОБУС / 8 ми МАРТ

 Најголемиот и главниот град на Србија - Белград, носи во себе еден посебен шарм на...

79€ Види повеќе
8-ми Март

КАПАДОКИЈА со ИСТАНБУЛ ( магија и мистика) / 4ББ /179 € /АВТОБУС / 8 ми МАРТ

Монументален компекс на чудесна убавина од 6 век п.н.е, во бел камен и бел вулкански...

179€ Види повеќе
8-ми Март

ЗЛАТИБОР / 2 НОЌИ /99€ / АВТОБУС / 8 ми МАРТ

 Златибор, една од најубавите планини во Србија... Доколку копнеете по неверојатно убави пејзажи и чист...

99€ Види повеќе
8-ми Декември

ИСТАНБУЛ / 2 НОЌИ / 69€ / АВТОБУС / 8 ми МАРТ

Главниот град на 3 империи ќе ве освои бидејќи е многу повеке од само име...

69€ Види повеќе
8-ми Март

ЛУКОВСКА БАЊА / 2 НОЌИ /129€ / 8 ми МАРТ

Луковска Бања е лоцирана во јужниот дел на Србија, на источните падини на Копаоник. Со...

129€ Види повеќе
8-ми Март

БУДВА / 2 НОЌИ / 40€ / АВТОБУС / 8 ми МАРТ

Будва е приморски град во Црна Гора. Центар е на општината Будва и има 13,338...

40€ Види повеќе
8-ми Март

ПРОЛОМ БАЊА / 2 НОЌИ /139€ / АВТОБУС / 8 ми МАРТ

Пролом Бања се наоѓа во Јужна Србија, на падините на Радан планина. Тоа првенствено е познат...

139€ Види повеќе
11-ти Октомври

ИСТАНБУЛ СО ПРИНЦЕСКИ ОСТРОВИ / 2 НОЌИ / 79€ / АВТОБУС / 8 ми МАРТ

Главниот град на 3 империи ќе ве освои бидејќи е многу повеке од само име...

109€ Види повеќе