ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА POSEIDONIO – ПОЛИХРОНО

Вилата Поседонио се наоѓа на 180м од плажа, во центарот на Полихроно,  располага со 1/2...

107€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА FULIS – ПОЛИХРОНО

Вила Фулис се наоѓа на влаезот во Полихроно, во мирен дел, оддалечена  30м од плажа....

99€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

REALL APARTMANI – ПОЛИХРОНО

Вила Reall Apartmani се наоѓа на 200м од плажа, во центарот на Полихроно, уличката која...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА ELENA – ПОЛИХРОНО

Вила Елена се наоѓа на 20м од плажа, во строгиот центар веднаш на десната страна...

95€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА SPANOS – ПОЛИХРОНО

Куќа SPANOS е лоцирана во центарот на Полихроно. Оддалечена е околу 120 метри од плажата....

79€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА HRISTOS – ПОЛИХРОНО

Вила ХРИСТОС - се наоѓа на 300 метри од плажа во мирно опкружување. Вилата располага со...

160€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА FULIS – ПОЛИХРОНО

Вила ФУЛИС се наоѓа на влаезот во Полихроно, во мирен дел, оддалечена околу 50м од...

170€ Види повеќе