ГРЦИЈА

ВИЛА PARLAMENTAS – НЕА ПЛАГИЈА / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/7+1, 1/5,  200 метри од плажа Неа Плагија, идеално место за фамилијарен одмор и...

Понуда Види повеќе