ГРЦИЈА

ВИЛА МИТАКАС – НЕИ ПОРИ

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/3,1/4  апп. 1/3+1/3 Неи Пори е место, кое сеуште претставува нај урбанизирано, а со...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА VANGELIS – ЛЕПТОКАРИЈА

КАПАЦИТЕТ: стд.  1/3, 1/4 Вила “MARIA” се наоѓа на одлична лoкација во центарот на Неи Пори...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА MARIA – НЕИ ПОРИ

КАПАЦИТЕТ: стд.  1/3, 1/4 Вила “MARIA” се наоѓа на одлична лoкација во центарот на Неи Пори...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ELSA – НЕИ ПОРИ

КАПАЦИТЕТ: стд.  1/4 Вила “ELSA” се наоѓа на одлична лoкација во центарот на Неи Пори на 50m...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА AKIS – ОЛИМПИК БИЧ

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/2, 1/2+1,    АПП.ДУПЛЕКС  4+1, 4+2 Вила “Akis” се наоѓа на самата пешачка зона во...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ХOTEЛ PANTHEON – ОЛИМПИК БИЧ

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/2, 1/3, 1/4 Хотел “Pantheon” е лоциран на сама плажа во Олимпик Бич. Стилно опремените студија со директен...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА EFI – ПАРАЛИЈА

КАПАЦИТЕТ: стд.1/3, 1/4 Вила “EFI” е лоцирана на само 20m од песочната плажа во центарот на Паралија, на...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА FIORI – ПАРАЛИЈА

КАПАЦИТЕТ: стд.1/3, 1/4 Вила “FIORI” е лоцирана на само 50m од песочната плажа во Паралиа и на околу...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ХОТЕЛ ARITI- ПАРАЛИЈА

КАПАЦИТЕТ:  стд. 1/2, 1/3, 1/4   апп.мин.4 лица Хотелот Арити се наоѓа на само 200 метри...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА PARASKEVI – ОЛИМПИК БИЧ

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/2, 1/3, 1/3+1 Вила Параскеви (поранешна Вила Теодора) се наоѓа на 200 метри...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ХЕЛЕН – ОЛИМПИК БИЧ

КАПАЦИТЕТ:  1/2, 1/3,  стд. 1/4 ФАМИЛИЈАРЕН АПП. Под планината Олимп, која според митологијата била домот на...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА СЕНТ ЏОРЏ – НЕИ ПОРИ

КАПАЦИТЕТ:  1/2, 1/3, 1/4 стд. Под планината Олимп, која според митологијата била домот на боговите, се протега...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ТОМАС – НЕИ ПОРИ

КАПАЦИТЕТ:  1/2, 1/3 стд. 1/4 ФАМИЛИЈАРЕН АПП Под планината Олимп, која според митологијата била домот на...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА СОУЛА – ЛЕПТОКАРИЈА

КАПАЦИТЕТ:  1/3 стд. Одмор под пазувите на Олимп Под планината Олимп, која според митологијата била домот на...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила ATINA – ПАРАЛИJА

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3 СТУДИО, 1/4 АПП, на 30 метри од плажа. -15% попуст за резервација...

15% Discount
109€92€ Види повеќе