24-ти Мај

СКАДАРСКО ЕЗЕРО / 2 НОЌИ / 149€ / АВТОБУС / 24ти МАЈ

Велат дека меѓу жителите на Скадарското Езеро важи правилото: детето прво ќе го научиш да...

149€ Види повеќе
24-ти Мај

БАЈИНА БАШТА НА ПЛАНИНАТА ТАРА / 2 НОЌИ / 149€ / АВТОБУС / 24ти МАЈ

Кога Дрина од Бајна Башта ќе биде пренасочена на две места и кога ќе потече...

149€ Види повеќе
ВЕЛИГДЕН

КАПАДОКИЈА СО ИСТАНБУЛ И СОЛЕНО ЕЗЕРО / 3HB+1BB / 169 € /АВТОБУС / ВЕЛИГДЕН

Монументален компекс на чудесна убавина од 6 век п.н.е, во бел камен и бел вулкански...

179€ Види повеќе
8-ми Декември

ПРОЛОМ БАЊА / 2 НОЌИ /129€ / АВТОБУС / ВЕЛИГДЕН

Пролом Бања се наоѓа во Јужна Србија, на падините на Радан планина. Тоа првенствено е познат...

129€ Види повеќе
ВЕЛИГДЕН

БУДВА / 2 НОЌИ / 60€ / АВТОБУС / ВЕЛИГДЕН

Будва е приморски град во Црна Гора. Центар е на општината Будва и има 13,338...

40€ Види повеќе
24-ти Мај

КСАМИЛ / 3 НОЌИ / 79€ / АВТОБУС / 24ти МАЈ

Kсамил е една од најпосетуваните летни дестинации во 2020 година на балканот. Секое ново патување...

79€ Види повеќе
ВЕЛИГДЕН

КСАМИЛ / 3 НОЌИ / 79€ / АВТОБУС / ВЕЛИГДЕН

Ксамил е скриен скапоцен камен, кој се наоѓа на албанската ривиера. Во Ксамил, можете да уживате...

79€ Види повеќе
24-ти Мај

КУМБУРГАЗ / 3 НОЌИ / 79€ / АВТОБУС / 24ти МАЈ

На само еден час возење од Истанбул, во Општината Бујукчекмеџе се наоѓа Кумбургаз, едно од...

79€ Види повеќе
11-ти Октомври

ЈАСТРЕБАЦ / 2 НОЌИ / 69€ ПРОМО ЦЕНА / АВТОБУС / ВЕЛИГДЕН

На околу 300 километри од Скопје и само 20 километри од градот Крушевац, се наоѓа...

69€ Види повеќе
ВЕЛИГДЕН

КУМБУРГАЗ / 3 НОЌИ / 79€ / АВТОБУС / ВЕЛИГДЕН

На само еден час возење од Истанбул, во Општината Бујукчекмеџе се наоѓа Кумбургаз, едно од...

79€ Види повеќе
11-ти Октомври

ИСТАНБУЛ / 3 НОЌИ / 89€ / АВТОБУС / ВЕЛИГДЕН

Главниот град на 3 империи ќе ве освои бидејќи е многу повеке од само име...

89€ Види повеќе
ВЕЛИГДЕН

ИСТАНБУЛ / 2 НОЌИ / 79€ / АВТОБУС / ВЕЛИГДЕН

Истанбул е волшебен град сам по себе, кој станува особено изразен кога ќе пристигнат пролетта...

79€ Види повеќе
ВЕЛИГДЕН

ХЕРЦЕГ НОВИ ИГАЛО-ХЕРЦЕГ НОВИ-ГОСПА ОД ШКРПЕЉА-КОТОР-ПЕРАСТ / 3 НП / 189€ / АВТОБУС / ВЕЛИГДЕН

Велигденски и првомајски празници во Херцег нови со крстарење по Бокакоторскиот залив Игало-Херцег нови-Госпа од...

189€ Види повеќе
ВЕЛИГДЕН

НОВИ САД / БЕЛГРАД / 2 НОЌИ / 79 € / АВТОБУС / ВЕЛИГДЕН

НОВИ САД е вториот по големина град во Србија по Белград. Според најновиот попис од...

79€ Види повеќе
ВЕЛИГДЕН

ДИДИМ-МИЛЕТ-ФЕТИЈЕ-КАЈАКОЈ-ОЛУДЕНИЗ-САРИМСАКЛИ / 5 ПП / 279€ / АВТОБУС / ВЕЛИГДЕН

Не, тоа не се Хаваите или некоја слична дестинација на која би се сетиле кога...

279€ Види повеќе