3 Days 24-ти Мај
3 days

24-ти Мај во HOTEL OLYMPUS 3* – ПАРАЛИЈА / 2 НОЌИ СО ПОЈАДОК И ПРЕВОЗ / 3950 MKД

Се мислите каде за 24-ти Мај? Блиску, а покрај море?! Зошто да не?! Олимписка Ривиера,...

64€ Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА EFI – ПАРАЛИЈА

КАПАЦИТЕТ: стд.1/3, 1/4 Вила “EFI” е лоцирана на само 20m од песочната плажа во центарот на Паралија, на...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА FIORI – ПАРАЛИЈА

КАПАЦИТЕТ: стд.1/3, 1/4 Вила “FIORI” е лоцирана на само 50m од песочната плажа во Паралиа и на околу...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ХОТЕЛ ARITI- ПАРАЛИЈА

КАПАЦИТЕТ:  стд. 1/2, 1/3, 1/4   апп.мин.4 лица Хотелот Арити се наоѓа на само 200 метри...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила ATINA – ПАРАЛИJА

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3 СТУДИО, 1/4 АПП, на 30 метри од плажа. -15% попуст за резервација...

15% Discount
109€92€ Види повеќе