ГРЦИЈА

ХОТЕЛ ГАЛИНИ 2* – Едипсос / ЕВИА

КАПАЦИТЕТ:  соби. 1/2, 1/3 ПРОМО ЦЕНА 189 евра по лице со уплата на 30% до...

13% Discount
219€189€ Види повеќе
ГРЦИЈА

ХОТЕЛ ЕФСТРАТИОС – Едипсос / ЕВИА

КАПАЦИТЕТ:  соби. 1/2, 1/3 Евиа, втор по големина остров во Грција или трет на источниот...

13% Discount
219€189€ Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА КОРАЛИ – ЛАГАНАС

КАПАЦИТЕТ:  апп 1/2, 1/3, 1/4 Закинтос – Тука се одморале Аполон и Артемида. Биле маѓепсани...

8% Discount
239€219€ Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА КРИСТИНА – ЛАГАНАС

КАПАЦИТЕТ:  соби 1/2, 1/3,  Закинтос – Тука се одморале Аполон и Артемида. Биле маѓепсани од...

8% Discount
239€219€ Види повеќе
ГРЦИЈА

ХОТЕЛ MARIANA – МИКОНОС 3*

КАПАЦИТЕТ:  стд. 1/3 стд.1/4  стд. 1/5 МИКОНОС  ЗА ЉУБИТЕЛИТЕ НА ЗАБАВАТА,УБАВИТЕ ПЕСОЧНИ ПЛАЖИ ,ТИРКИЗНАТА БОЈА НА...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА NIKOS – СКИЈАТОС

КАПАЦИТЕТ:  стд. 1/2 , стд. 1/3 , стд. 1/4 , софита. 1/2+1/4 , софита 1/2+1/3...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА Елена – ДАСИА / КРФ

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3 стд. Вила Елена се наоѓа во Дасиа на островот Крф на 300м...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила JULIANOS – ИПСОС / КРФ

Крф, мистично привлечен, спакуван во историски приказни, обоен од влијанија на најразлични цивилизации, кој фасцинира со...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила Атанасиус – ИПСОС/КРФ

КАПАЦИТЕТ: 1/2 апп. 1/4 дуплекс. Вила Атанасиус се наоѓа во Ипсос на островот Крф на...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила Врадис – ИПСОС/КРФ

КАПАЦИТЕТ: 1/2+2 стд. Вила Врадис се наоѓа во Ипсос на островот Крф на 100м од...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Апарт-хотел Laskarina – Потос

КАПАЦИТЕТ: 1/2+exb, 1/2+1 стд. 1/2+2 апп 15% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА  ДО 08.02.2019 10% ПОПУСТ ...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Хотел Olympion – Потос

КАПАЦИТЕТ: 1/2 стд.  15% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА  ДО 08.02.2019 10% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила MАRY 2 – Скала Сотира

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3 стд.  15% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА  ДО 08.02.2019 10% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила MАRY 1 – Скала Сотира

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3 стд.  15% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА  ДО 08.02.2019 10% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Полупансион – Хотел-апартман ALOE – Скала Потамиа

КАПАЦИТЕТ: 1/3 стд.  15% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА  ДО 08.02.2019 10% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА...

Понуда Види повеќе