ГРЦИЈА

Апарт-хотел Laskarina – Потос

КАПАЦИТЕТ: 1/2+exb, 1/2+1 стд. 1/2+2 апп 15% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА  ДО 08.02.2019 10% ПОПУСТ ...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Хотел Olympion – Потос

КАПАЦИТЕТ: 1/2 стд.  15% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА  ДО 08.02.2019 10% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила MАRY 2 – Скала Сотира

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3 стд.  15% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА  ДО 08.02.2019 10% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила MАRY 1 – Скала Сотира

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3 стд.  15% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА  ДО 08.02.2019 10% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Полупансион – Хотел-апартман ALOE – Скала Потамиа

КАПАЦИТЕТ: 1/3 стд.  15% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА  ДО 08.02.2019 10% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

НАЕМ – Хотел-апартман ALOE – Скала Потамиа

КАПАЦИТЕТ: 1/4 стд.  15% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА  ДО 08.02.2019 10% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила RG – Скала Потамиа

КАПАЦИТЕТ: 1/2 стд.  15% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА  ДО 08.02.2019 10% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила Mesimvria – Скала Потамиа

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3 стд.  15% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА  ДО 08.02.2019 10% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила Evridiki – Лименас

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3 стд. 1/2+2 и 1/4+1 апп. 15% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА  ДО 08.02.2019...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила Аlekos – Golden Beach (Скала Потамиа)

КАПАЦИТЕТ: 1/3 стд. 50 метри од плажа. 15% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА  ДО 08.02.2019 10%...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила Catrin – Golden Beach (Скала Потамиа)

КАПАЦИТЕТ: 1/2  и 1/4 стд. 100 метри од плажа. 15% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА  ДО...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила Elena Nina – Скала Потамиа

КАПАЦИТЕТ: 1/3+1 апп. 150 метри од плажа. 15% ПОПУСТ  ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА  ДО 08.02.2019 10%...

10% Discount
70€63€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила ARGIRI – ТАСОС

КАПАЦИТЕТ: 1/2 студио, 1/2+1 студио, 1/4 студио, 5 минута од плажа. -10% за резервација и...

10% Discount
70€63€ Види повеќе
ГРЦИЈА

ALEKSANDRA ROOMS – ТАСОС

КАПАЦИТЕТ: 1/3 студио, 50 метри од плажа. -10% за резервација и уплата до 31.01.2019 EB...

10% Discount
169€152€ Види повеќе