ГРЦИЈА

ВИЛА AKIS – ОЛИМПИК БИЧ

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/2, 1/2+1,    АПП.ДУПЛЕКС  4+1, 4+2 Вила “Akis” се наоѓа на самата пешачка зона во...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ХOTEЛ PANTHEON – ОЛИМПИК БИЧ

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/2, 1/3, 1/4 Хотел “Pantheon” е лоциран на сама плажа во Олимпик Бич. Стилно опремените студија со директен...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА PARASKEVI – ОЛИМПИК БИЧ

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/2, 1/3, 1/3+1 Вила Параскеви (поранешна Вила Теодора) се наоѓа на 200 метри...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ХЕЛЕН – ОЛИМПИК БИЧ

КАПАЦИТЕТ:  1/2, 1/3,  стд. 1/4 ФАМИЛИЈАРЕН АПП. Под планината Олимп, која според митологијата била домот на...

Понуда Види повеќе