НОВА ГОДИНА 2020

ЗЛАТИБОР / 3 НОЌИ /189€ / АВТОБУС / НОВА ГОДИНА

 Термин: 31.12.2020 - 03.01.2021 Златибор, една од најубавите планини во Србија... Доколку копнеете по неверојатно...

189€ Види повеќе
НОВА ГОДИНА 2020

ИСТАНБУЛ / 3 НОЌИ /279€ / АВИОН / НОВА ГОДИНА

Со едниот дел длабоко навлезен во Азија, а со другиот дел во Европа, Истанбул е...

279€ Види повеќе
НОВА ГОДИНА 2020

ИСТАНБУЛ / 2 НОЌИ /79€ / АВТОБУС / НОВА ГОДИНА / СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА

 Термин: 29.12.2020 - 01.01.2021 “Ако светот беше една држава, Истанбул ќе беше нејзиниот главен град”, ...

79€ Види повеќе
НОВА ГОДИНА 2020

ИСТАНБУЛ / 3 НОЌИ /99€ / АВТОБУС / НОВА ГОДИНА

 Термин: 28.12.2020 - 01.01.2021 “Ако светот беше една држава, Истанбул ќе беше нејзиниот главен град”, ...

99€ Види повеќе
НОВА ГОДИНА 2020

БЕЛГРАД / 2 НОЌИ /89€ / АВТОБУС / НОВА ГОДИНА

 Термин: 31.12.2020 - 03.01.2021 Најголемиот и главниот град на Србија - Белград, носи во себе...

89€ Види повеќе