ГРЦИЈА

ВИЛА PARTHENON – НЕОС МАРМАРАС

КАПАЦИТЕТ: стд.  1/2, 1/3, 1/3+1 Вила “Parthenon” се наоѓа во Неос Мармарас, во непосредна близина над пристаништето, нa oколу 50m oд...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА AGAPI – НЕА МАРМАРАС

КАПАЦИТЕТ: 1/2 стд. 1/3 стд. 1/2+1/2 стд. 1/3 апп. 1/3+1/2 апп. 1/2+1/2+1 дуплекс. -5% попуст...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила ВУЛА – НЕОС МАРМАРАС

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3 СТУДИО, на 500м од плажа. -12% попуст за резервација и уплата до 31.12.2019...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила SOLE A MARE – НЕОС МАРМАРАС – 10 ноќевања

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/2+1 СТУДИО, 1/4 АПП, 300м oд градската песочна плажа. -7% за резервации со комплетни...

15% Discount
150€127€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила ALCANO – НЕОС МАРМАРАС – 10 ноќевања

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3 СТУДИО, oд градската песочна плажа околу 300 метри. -7% за резервации со комплетни уплати...

15% Discount
150€127€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила MERSINIS – НЕОС МАРМАРАС – 10 ноќевања

КАПАЦИТЕТ: 1/2+1, 1/2+3 АПП -7% за резервации со комплетни уплати до 31.03.2019 EB (First Minute)...

15% Discount
150€127€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Куќа GEORGIA LUX – НЕА МАРМАРАС

КАПАЦИТЕТ: 1/4 АПП, 1/4 ДУПЛЕКС, 70м од градска плажа. -10% за резервација со комплетна уплата...

10% Discount
250€225€ Види повеќе
ГРЦИЈА

VILA AGAPI – НЕА МАРМАРАС

КАПАЦИТЕТ: 2 / 3 ЛИЦА ВО СТУДИО -15% за резервации со комплетни уплати до 29.12.2018...

15% Discount
269€228€ Види повеќе