ГРЦИЈА

ВИЛА МИТАКАС – НЕИ ПОРИ

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/3,1/4  апп. 1/3+1/3 Неи Пори е место, кое сеуште претставува нај урбанизирано, а со...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА MARIA – НЕИ ПОРИ

КАПАЦИТЕТ: стд.  1/3, 1/4 Вила “MARIA” се наоѓа на одлична лoкација во центарот на Неи Пори...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ELSA – НЕИ ПОРИ

КАПАЦИТЕТ: стд.  1/4 Вила “ELSA” се наоѓа на одлична лoкација во центарот на Неи Пори на 50m...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА СЕНТ ЏОРЏ – НЕИ ПОРИ

КАПАЦИТЕТ:  1/2, 1/3, 1/4 стд. Под планината Олимп, која според митологијата била домот на боговите, се протега...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ТОМАС – НЕИ ПОРИ

КАПАЦИТЕТ:  1/2, 1/3 стд. 1/4 ФАМИЛИЈАРЕН АПП Под планината Олимп, која според митологијата била домот на...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила MELIA – НЕИ ПОРИ

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3 СТУДИО, на 150м од плажа. -15% попуст за резервација и уплата до 31.01.2019...

15% Discount
159€135€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила ARONIS – НЕИ ПОРИ

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3, 1/4 СТУДИО, на 70м од плажа. -15% попуст за резервација и уплата до...

15% Discount
169€143€ Види повеќе
ГРЦИЈА

VILA HRISTOS / CHRISTOS ROOMS – НЕИ ПОРИ

КАПАЦИТЕТ: 1/3+1 и 1/4 АПАРТМАН -20% за резервации со комплетни уплати до 29.12.2018 EB (First...

20% Discount
270€216€ Види повеќе
ГРЦИЈА

VILA KATE – НЕИ ПОРИ

КАПАЦИТЕТ: 1/3+1 и 1/4 АПАРТМАН -20% за резервации со комплетни уплати до 29.12.2018 EB (First...

20% Discount
290€232€ Види повеќе
ГРЦИЈА

VILA ELVIRA – НЕИ ПОРИ

КАПАЦИТЕТ: 1/2. 1/3 И 1/4 СТУДИЈА -20% за резервации со комплетни уплати до 29.12.2018 EB (First...

20% Discount
260€208€ Види повеќе