ГРЦИЈА

ВИЛА FILOXENIA – НЕА ВРАСНА

КАПАЦИТЕТ:  стд. 1/2 , стд. 1/3 , стд. 1/3+1 , апп. 1/4+1   -  150 метри...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила Rita – Неа Врасна

Капацитет: 1/2, 1/3 стд Неа Врасна се наоѓа помеѓу Ставрос и Аспровалта , во прекрасен...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила Gerakina – Неа Врасна

Капацитет: 1/2, 1/3 и 1/4 стд Неа Врасна се наоѓа помеѓу Ставрос и Аспровалта ,...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила Janis – Неа Врасна

Капацитет: 1/4 стд Неа Врасна се наоѓа помеѓу Ставрос и Аспровалта , во прекрасен залив...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила Jorgos – Неа Врасна

Капацитет: 1/3 и 1/4 стд, 1/4+1/4 дуплекс Вила Јоргос се наоѓа на 50 метри од...

Понуда Види повеќе
ВРАСНА

Вила ARMIRIKI – ВРАСНА

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3, 1/4 СТУДИО, на 100м од плажа. -15% попуст за резервација и уплата до...

15% Discount
189€160€ Види повеќе