АТОС

Вила MARIA PASHALIDOU – НЕА РОДА – 10 ноќевања

КАПАЦИТЕТ: 1/3 АПП, 1/5 ДУПЛЕКС АПП, на само 20м од плажата. -7% за резервации со комплетни...

15% Discount
230€195€ Види повеќе
АТОС

Апартхотел LAZARIDIS – НЕА РОДА – 10 ноќевања

КАПАЦИТЕТ: 1/2+1 СТУДИО, на околу 150м од плажата. -7% за резервации со комплетни уплати до 31.03.2019...

15% Discount
180€153€ Види повеќе
АТОС

Вила ELENI – НЕА РОДА – 10 ноќевања

КАПАЦИТЕТ: 1/2+1 СОБА, 1/4 АПП, на само 50м од плажата. -7% за резервации со комплетни уплати...

15% Discount
200€170€ Види повеќе
АТОС

Вила ANASTASIA – НЕА РОДА – 10 ноќевања

КАПАЦИТЕТ: 1/3 СТУДИО, 1/4+1, 1/7+1 АПП, на само 20м од плажата. -7% за резервации со комплетни уплати до...

15% Discount
200€170€ Види повеќе