ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Ikos Oceania 5*ХАЛКИДИКИ КАСАНДРА

    ОПИС: Хотелот Икос Океанијана се наоѓа на песочна плажа долга 300 м, на 1,5...

Понуда Види повеќе