ГРЦИЈА

ВИЛА LITCA 2 – НЕА ФЛОГИТА

КАПАЦИТЕТ:  стд. 1/3, апп. 1/4 Вила LITCA-2 е лоцирана во центарот на Неа Флогита, спроти хотел Корфу,...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА EVA – НЕА ФЛОГИТА

КАПАЦИТЕТ:  aпп. 1/4, апп. 1/5 Вила Eva е лоцирана во центарот на Неа Флогита, во...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА КАТЕРИНА ЛУКС – НЕА ФЛОГИТА

КАПАЦИТЕТ:  дуплекс. 1/6 Вила Катерина лукс е лоцирана во центарот на Неа Флогита, во близина на вилите Марија и...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ХРИСТО – НЕА ФЛОГИТА

КАПАЦИТЕТ:  дуплекс. 1/6 Вила Христо е лоцирана во центарот на Неа Флогита, во близина на кафе бар Пастази, и...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ЛИТЦА – НЕА ФЛОГИТА

КАПАЦИТЕТ:  апп. 1/5 Вила Литца е лоцирана во центарот на Неа Флогита, во близина на вила Корфу, и на околу 70...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА МАРИА – НЕА ФЛОГИТА

КАПАЦИТЕТ:  апп. 1/4 Вила МАРИА е лоцирана во центарот на Неа Флогита,во близина хотел Корфу, и на околу...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА VULA – НЕА ФЛОГИТА

КАПАЦИТЕТ: апп. 3+2 - со 1 спална Вила “Vula” се наоѓа на 100 од плажа пред Стадионот во...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ZORBAS – НЕА ФЛОГИТА

КАПАЦИТЕТ: апп.  2+2,  дуплекс апп. 4+2 Вила “Zorbas” се наоѓа на сама плажа во строгиот центар на Неа...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА MIHALIS – НЕА ФЛОГИТА

КАПАЦИТЕТ: 1/3 апп. 1/3+1/3 дуплекс.  50м. од плажа НЕА ФЛОГИТА, туристичко место на западната страна...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ТОЛИС 1 – НЕА ФЛОГИТА

Капацитет: 1/2+2 фамилијарен апп. Неа Флогита е прекрасно место кое лежи на западниот брег наХалкидики,...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ВАСИЛИС – НЕА ФЛОГИТА

Капацитет: 1/3, 1/4 стд Неа Флогита е прекрасно место кое лежи на западниот брег наХалкидики,...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ВИКИ – НЕА ФЛОГИТА

Капацитет: 1/4 фамилијарен апп. Неа Флогита е прекрасно место кое лежи на западниот брег наХалкидики,...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила CORFU – НЕА ФЛОГИТА

Капацитет: 1/4 стд,апп, 1/5 Неа Флогита е прекрасно место кое лежи на западниот брег наХалкидики,...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила BOUZALIS – НЕА ФЛОГИТА – 10 ноќевања

КАПАЦИТЕТ: 1/3, 1/4 АПП, 1/6, 1/8 ДУПЛЕКС, на првата линија од море. -7% за резервации...

15% Discount
120€102€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Куќа MINAS – НЕА ФЛОГИТА

КАПАЦИТЕТ: 1/4+1 дуплекc, 100 м од море.    -15% за резервации и целосна уплатa до 19.01.2019...

15% Discount
260€221€ Види повеќе