ГРЦИЈА

ХОТЕЛ GOLDEN BEACH – МЕТАМОРФОЗИС

КАПАЦИТЕТ: АЛЛИНЦ. Хотелот "Golden beach" е лоциран на 20 метри од плажа во Метаморфозис. Хотелот располага со...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Хотел GOLDEN BEACH 3* – МЕТАМОРФОЗИ

Капацитет: 1/2+1 соби Хотелот ГОЛДЕН БИЧ е лоциран на 20 метри од плажата во Метаморфозис....

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила LINA – МЕТАМОРФОЗИ

Капацитет: 1/3 стд, 1/4 стд, 1/4 апп (град, море) Метаморфозис е место целосно опкружено со...

Понуда Види повеќе