ГРЦИЈА

ВИЛА VANGELIS – ЛЕПТОКАРИЈА

КАПАЦИТЕТ: стд.  1/3, 1/4 Вила “MARIA” се наоѓа на одлична лoкација во центарот на Неи Пори...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА СОУЛА – ЛЕПТОКАРИЈА

КАПАЦИТЕТ:  1/3 стд. Одмор под пазувите на Олимп Под планината Олимп, која според митологијата била домот на...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила ЈАНИС – ЛЕПТОКАРИЈА

КАПАЦИТЕТ:  1/2 СОБА, 1/4 АПП, до плажа 8 мин пешачење. -15% попуст за резервација и уплата...

15% Discount
69€58€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила DANOS – ЛЕПТОКАРИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3 СТУДИО, на 70м од плажа. -15% попуст за резервација и уплата до 31.01.2019...

15% Discount
159€135€ Види повеќе