ГРЦИЈА

Вила JONIO – КАТИЗМА / ЛЕФКАДА

КАПАЦИТЕТ: 1/3 СОБИ, 1км од плажа. -25% попуст за резервација и уплата до 31.12.2018 EB...

15% Discount
209€177€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила PORTO FINO – НИКИАНА / ЛЕФКАДА

КАПАЦИТЕТ: 1/3, 1/4 СТУДИО, 30 метри од плажа. -25% попуст за резервација и уплата до...

15% Discount
129€109€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила AFRODITI – НИДРИ / ЛЕФКАДА

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3 +1 СТУДИО, 250м од плажа. -25% попуст за резервација и уплата до...

15% Discount
139€118€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила AGIOS NIKITAS – СПИРОС / ЛЕФКАДА

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3 СТУДИО, на 300м од плажа. -25% попуст за резервација и уплата до 31.12.2018...

15% Discount
149€126€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Куќa FILOXENIA 2 – ЛЕФКАДА

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3, 1/4 СТУДИО, 1/5 АПП, 1/6 ДУПЛЕКС, 80 м од плажа -10% за...

15% Discount
249€212€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Куќa PENSION HOLIDAYS – ЛЕФКАДА

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3, 1/4 СТУДИО, 1/5 АПП, 1/6 ДУПЛЕКС, 250 м од плажа. -15% за...

15% Discount
249€212€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Куќa FILOXENIA 1 – ЛЕФКАДА

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3, 1/4 СТУДИО, 1/5 АПП, 1/6 ДУПЛЕКС, 80 м од плажа. -15% за резервации...

15% Discount
249€212€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила EVRIDIKI – АГИОС НИКИТАС / ЛЕФКАДА

КАПАЦИТЕТ: МЕЗОНЕТА И АПП, на 70 метри од плажата. -10% за резервации со комплетни уплати до...

10% Discount
399€359€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила ANDREAS – НИКИЈАНА / ЛЕФКАДА

КАПАЦИТЕТ: 1/2 СОБА СО ПОЈАДОК, 1/3 СТУДИО И 1/4 АПП, на 10 метри од плажа. -15%...

15% Discount
369€313€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила IOANIAN – НИДРИ / ЛЕФКАДА

КАПАЦИТЕТ: 1/4 АПП -15% за резервации со комплетни уплати до 31.01.2019 EB (First Minute) НАПОМЕНА:...

15% Discount
499€424€ Види повеќе