АЛБАНИЈА

ВИЛА КЛЕА – КСАМИЛ

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/2, 1/3,1/4   апп. 1/4 Вилата “ Клеа “ се наоѓа во Ксамил,  на...

Понуда Види повеќе
АЛБАНИЈА

ВИЛА ВАСИЛИС – КСАМИЛ

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/2, 1/3,1/4 Вила “ Васили “ – Ксамил, се наоѓа во строгиот центар...

Понуда Види повеќе
АЛБАНИЈА

ВИЛА ЛУНА – КСАМИЛ

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/2, 1/3, 1/4,   апп. 2/6 Ксaмил е место со прекрасни егзотични плажи и величенствено...

Понуда Види повеќе