ГРЦИЈА

Апартхотел GOLDEN BAY – ПЕФКОХОРИ / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/3+1 и 1/4 АПАРТМАН -10% за резервации со комплетни уплати до 29.02.2020 EB (First...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ANASTASIA 2 – ПОЛИХРОНО / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/2+2 апп, 1/4+2 мезонет, 200 м. од плажа -15% за резервација и целосна уплата...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ANASTASIA LUX – ПОЛИХРОНО / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/3+1 СТД, 100 м. од плажа КООРДИНАТИ: 40.015756, 23.529280 -15% за резервација и целосна уплата...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ANASTASIA – ПОЛИХРОНО / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: апп. 1/4, 100 м. од плажа -20% за резервација и целосна уплата до 01.01.2020...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА MARIA – ХАНИОТИ / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/2, 1/3, 1/3+1 -20% за резервација и целосна уплата до 01.01.2020 EB (First...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила TORONI APARTMENTS – ТОРОНИ / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/2+1 апп. сама плажа. Торони се наоѓа во југоисточниот дел од вториот крак на полуостровот...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ХОТЕЛ BOMO PALLINI BEACH 4* – КАЛИТЕА / Early Booking!

Популарен хотел . Се состои од централна зграда од девет спрата и  бунгалови. Прекрасна плажа. Локација:...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ХОТЕЛ MAVRIDIS 3* – НЕА ФЛОГИТА / НОВО!

КАПАЦИТЕТ:  1/2, 1/3. Мал хотел во близина на морето, удобни соби, интернет, бар. Локација: Регион...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ХОТЕЛ CALYPSO 3* – ХАНИОТИ / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

-15% за резервација и целосна уплата до 01.01.2020 EB (First Minute) -10% за резервација и...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ХОТЕЛ AMMON GARDEN 3* – ПЕФКОХОРИ / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

-15% за резервација и целосна уплата до 01.01.2020 EB (First Minute) -10% за резервација и...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА STRATOS – ПЕФКОХОРИ / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ:  дуплекс апп. 3+2 -15% за резервација и целосна уплата до 01.01.2020 EB (First Minute)...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА MARIA LUX – ХАНИОТИ / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/3,  апп. 3+2 -15% за резервација и целосна уплата до 01.01.2020 EB (First...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА KOSTAS – КАЛИТЕА / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/4 -20% за резервација и целосна уплата до 01.01.2020 EB (First Minute) -15%...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ELIZABETH – КАЛИТЕА / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/3, стд. 1/4 -20% за резервација и целосна уплата до 01.01.2020 EB (First...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ISI LUX – НЕА ПОТИДЕА / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: апп.  1/2+1, 1/3 стд.,  апп.2+1, дуплекс апп. 2+2 -15% за резервација и целосна уплата...

Понуда Види повеќе