ГРЦИЈА

ХОТЕЛ BOMO PALLINI BEACH 4* – КАЛИТЕА / Early Booking!

Популарен хотел . Се состои од централна зграда од девет спрата и  бунгалови. Прекрасна плажа. Локација:...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА KOSTAS – КАЛИТЕА / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/4 -20% за резервација и целосна уплата до 01.01.2020 EB (First Minute) -15%...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ELIZABETH – КАЛИТЕА / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: стд. 1/3, стд. 1/4 -20% за резервација и целосна уплата до 01.01.2020 EB (First...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА GALINI – КАЛИТЕА / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/2+1 стд. 1/3+1 стд.  на плажа 7% ПОПУСТ ЗА УПЛАТА ДО 31.12.2019 АКЦИСКИТЕ ПОПУСТИ...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ATLANTIC – КАЛИТЕА / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/3+1 -15% попуст за уплата до 31.12.2019   5 МИНУТИ ОД ПЛАЖА Вилата АТЛАНТИК се...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА ОSKAR – KAЛИТЕА / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 2 / 3 / 4 ЛИЦА ВО СТУДИО -15% за резервации со комплетни уплати...

20% Discount
310€248€ Види повеќе
ГРЦИЈА

ВИЛА KLEOPATRA – KAЛИТЕА / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 4 ЛИЦА ВО ДУПЛЕКС АПАРТМАН -15% за резервации со комплетни уплати до 29.02.2020 EB...

Понуда Види повеќе