ГРЦИЈА

Вила ANGELIKI (Ex Paradise) – КАЛАМИЦИ – 10 ноќевања

КАПАЦИТЕТ: 1/3, 1/3+1 СТУДИО, на 100м од една од најубавите плажи. -7% за резервации со комплетни...

15% Discount
180€153€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила VRAHOS – КАЛАМИЦИ – 10 ноќевања

КАПАЦИТЕТ: 1/4 АПП, на 20 метри од плажа. -7% за резервации со комплетни уплати до 31.03.2019...

15% Discount
200€170€ Види повеќе
ГРЦИЈА

Вила VRAHOS – КАЛАМИЦИ

КАПАЦИТЕТ: 1/4 АПП,  20 метри од плажа. -10% за резервациja со комплетнa уплатa до 19.01.2019...

10% Discount
220€198€ Види повеќе