БУГАРИЈА

ХОТЕЛ КОКИЧЕ / ЈАСМИН 3* – СОНЧЕВ БРЕГ

450 метри од локалната плажа, Хотел Кокиче располага со двор со базен, бар и билијард,...

Понуда Види повеќе
БУГАРИЈА

ХОТЕЛ VERIS 3* – СОНЧЕВ БРЕГ

Хотелот Верис е идеален избор за Вашиот опуштен и безгрижен одмор . Тука може да...

Понуда Види повеќе