ГРЦИЈА

ХОТЕЛ AMMON GARDEN 3* – ПЕФКОХОРИ

КАПАЦИТЕТ:  стд. На само 100m од плажа и 200m од центар е лоциран 3* хотел "Ammon Garden"....

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Хотел AMMON GARDEN 3* – Пефкохори

КАПАЦИТЕТ: 1/2, 1/3 стд. 1/2+2 и 1/4+1 апп. На само 100m од плажа и 200m од центар...

Понуда Види повеќе