ГРЦИЈА

ХОТЕЛ KOVIOU HOLIDAY VILLAGE 3* – НИКИТИ

КАПАЦИТЕТ:  1/3+1 HB. Хотелот се наоѓа во срцето на Ситонија на 5Km од Никити и...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

ХОТЕЛ КOVIOU HOLIDAY VILLAGE – НИКИТИ

Капацитет: 1/3+1 стандард. www.koviouholidayvillage.com Хотелот се наоѓа во срцето на Ситониа на 5км. од Никити...

Понуда Види повеќе