ГРЦИЈА

ХОТЕЛ GOLDEN BEACH – МЕТАМОРФОЗИС

КАПАЦИТЕТ: АЛЛИНЦ. Хотелот "Golden beach" е лоциран на 20 метри од плажа во Метаморфозис. Хотелот располага со...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА

Хотел GOLDEN BEACH 3* – МЕТАМОРФОЗИ

Капацитет: 1/2+1 соби Хотелот ГОЛДЕН БИЧ е лоциран на 20 метри од плажата во Метаморфозис....

Понуда Види повеќе