ГРЦИЈА

ХОТЕЛ CALYPSO 3* – ХАНИОТИ

КАПАЦИТЕТ:  соби, стандарт и супериор 3* хотел "Calypso" е лоциран на главниот влез во Ханиоти,...

Понуда Види повеќе